Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بهار پوررضا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کارت منزلت مجازی زنان سرپرست خانوار بالای ۶۰ سال تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) با رویکرد فراگیر بهداشتی و رفاهی به صورت پایلوت برای ۵۰۰ نفر در استان گیلان به اجرا درآمده‌است.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در فاز نخست" اقدمات پیشگیرانه و خدمات غربالگری در حوزه سلامت" برای بهره‌مندی از زنان سرپرست خانوار سالمند از خدمات سطح یک اظهار داشت: خدمات سطح یک از جمله ویزیت، مشاوره، تغذیه، آزمایشات سطح یک، غربالگری افسردگی، فشارخون و دیابت را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول دبیرخانه شورای ساماندهی سالمندان و مشاور مدیرکل بهزیستی استان گیلان خاطر نشان کرد: برگزاری کلاس‌های آموزش سبک زندگی از جمله دیگر خدمات سطح یک به زنان سالمند سرپرست خانوار در در برنامه کارت منزلت مجازی است.

وی درباره نحوه بهره‌مندی این تعداد از زنان سرپرست خانوار بالای ۶۰ سال تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) از کارت منزلت مجازی در فاز نخست افزود: اسامی زنان در این برنامه به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و از آن معاونت به مرکز بهداشت شهرستان رشت ارایه شده‌ است.

مسئول دبیرخانه شورای ساماندهی سالمندان استان گیلان اظهار داشت: هماهنگی با زنان سرپرست خانوار سالمند در این طرح از سوی کارشناسان مراکز بهداشت شهرستان رشت انجام می گیرد که زنان طبق فراخوان باید برای بهره‌مندی از کارت منزلت مجازی در مراکز بهداشت حضور یابند که در زمان حاضر ۲۵۰ نفر اعلام آمادگی کردند.

وی با بیان اینکه بهره‌مندی زنان سرپرست خانوار بالای ۶۰ سال از کارت منزلت مجازی ابتدا به صورت پایلوت در شهرستان رشت در حال اجرا است، اضافه کرد: خدمات پیشگیرانه، درمان، رفاهی و توانبخشی از سایر بخش‌ها در اجرای طرح کارت منزلت مجازی است.

پوررضا در ادامه با اشاره به تزریق واکسن به سالمندان در مراکز تحت پوشش بهزیستی استان گیلان اظهار داشت: دز نخست و دوم واکسن کرونا به جامعه هدف در این مراکز تزریق شد و نوبت سوم نیز برای سالمندانی که موعد آنان برای واکسیناسیون فرارسید، انجام گرفته‌است.

مسئول دبیرخانه شورای ساماندهی سالمندان استان گیلان بیان داشت: یکهزار و ۲۲۶ سالمند تحت پوشش بهزیستی از خدمات مراکز شبانه‌روزی، روزانه و ویزیت در منزل بهره‌مند هستند.

براساس آخرین آمار، ۱۴ هزار و ۷۸۹ سالمند در حوزه‌های توانبخشی، اجتماعی و پیشگیری از خدمات بهزیستی استان گیلان بهره می‌برند.

گیلان دارای حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت است که بر اساس بر اساس سرشماری سال ۹۵، ۲۵ / ۱۳ درصد از جمعیت استان سالمند هستند.

برچسب‌ها رشت گیلان سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت گیلان سازمان بهزیستی کشور رشت گیلان سازمان بهزیستی کشور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی استان گیلان بهره مندی سطح یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۲۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز

به گزارش خبرنگار مهر، وجیهه محمدی فلاح صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از برقراری ۴۶ هزار و ۴۴۰ تماس با مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان البرز خبر داد و بیان کرد: ۲۱ درصد تماس‌ها مرتبط با خدمات اورژانس اجتماعی و حدود ۷۹ درصد برای پیگیری مسائل غیرمرتبط از جمله درخواست راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، مسائل بهداشتی، خدمات مشاوره‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی تماس‌ها به ترتیب مربوط به اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، افکار خودکشی، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی و فرار از منزل بوده است، گفت: بهزیستی البرز با دارا بودن ۶ مرکز اورژانس اجتماعی در محمدشهر، کمالشهر، مرکز کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و کسانی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر می‌برند خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز، فعالیت‌های سازمان بهزیستی به‌ویژه در زمینه آسیب‌های اجتماعی مردم محور است و افراد می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۱۲۳ یا مراجعه حضوری به پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند. وظیفه ذاتی مراکز ۱۲۳ (مرکز فوریت‌های اجتماعی) ارائه انواع خدمات روانشناسی، مددکاری، درمانی و حقوقی به جامعه هدف است.

محمدی فلاح افزود: نحوه پذیرش مددجویان به دو صورت خود معرف و ارجاعی و ارجاعات به دو شیوه درون سازمانی (توسط خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزه‌های گوناگون) و برون سازمانی (از طریق مراجع قضائی، مراجع انتظامی و سایر سازمان‌ها و نهادها) است و جامعه هدف پس از پذیرش از خدمات تخصصی مورد نیاز بهره مند خواهند شد.

کد خبر 6094920

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز