Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از اعلام روز سه‌شنبه فرهنگسرای خانواده، این فرهنگسرا به مناسبت روز خانواده در شرایط شیوع ویروس کرونا و خانه‌نشینی اجباری شهروندان و غنی‌سازی اوقات فراغت آنان برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی در قالب کلیپ، فتوکلیپ، پادکست و... از ۱۴ تا ۱۸ مرداد در فضای مجازی برگزار می‌کند.

رئیس فرهنگسرای خانواده درباره برنامه‌های این فرهنگسرا به مناسبت روز خانواده گفت: آلبوم موسیقی «پناه» با رویکرد کارکردها و ویژگی‌های خانواده در قالب هشت قطعه موسیقی با موضوع‌هایی همچون خواهر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگ با همکاری مدیریت موسیقی و سرود سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تهیه و منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوا مقدم افزود: فراخوان مسابقه نمایشنامه‌نویسی شفق در سه بخش نمایشنامه صحنه‌ای، عروسکی کودک و خیابانی منتشر می‌شود و نمایشنامه برندگان مسابقه گردآوری و در قالب کتاب مجازی در اختیار گروه‌های نمایشی قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: با توجه به اهداف فرهنگسرای خانواده برای معرفی کتاب‌های فاخر و کتاب‌هایی که می‌تواند برای زوجین در زمینه تحکیم روابط عاطفی و روابط با فرزندان و نوجوانان و فرزندپروری راهگشا باشد، بخش خانواده با کتاب به صورت کتابخانه مجازی در سایت فرهنگسرای خانواده به نشانی https://khanevadeh.farhangsara.ir/ راه‌اندازی و حدود ۲۰ عنوان نماکتاب برای بهره‌مندی شهروندان در سایت بارگذاری می‌شود.

مقدم اظهارداشت: همچنین در برنامه «خانواده با کتاب» به منظور تشویق خانواده‌ها به مطالعه، کتاب‌های «یک فنجان محبت»، «پنج زبان عشق» و «باهم بودن در دنیای فاصله‌ها» به صورت ویدیوکلیپ معرفی می‌شود.

رئیس فرهنگسرای خانواده گفت: با توجه به نقش اساسی و مهم روابط عاطفی در ازدواج، ویدیوکلیپ سخنان غلامعلی افروز (استاد ممتاز دانشگاه تهران و رئیس شورای اندیشه‌ورز خانواده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران)، سیدکاظم فروتن (عضو شورای اندیشه‌ورز خانواده سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران) درباره زندگی مشترک زوجین و رفتار زن و شوهر منتشر می‌شود.

وی افزود: «نمایشگاه خانواده ما» با موضوع فعالیت‌های مشترک یک مادر و دختر در حوزه هنرهای تجسمی و موشن‌گرافی با موضوع فرزندپروی و تاثیر اقتصاد در تحکیم خانواده به منظور گرامیداشت روز خانواده منتشر می‌شود.

مقدم درباره برنامه‌های فرهنگسرای خانواده برای جلوگیری از آسیب تک‌فرزندی و فرهنگسازی در این زمینه اظهارداشت: همیشه نگران این هستیم که وقتی فرزندمان به مرحله دیگری از زندگی وارد شود آیا پشتوانه اقتصادی خوبی دارد یا خیر اما گاهی فراموش می‌کنیم فرزند علاوه بر پشتوانه اقتصادی، به پشتوانه عاطفی که همان وجود خواهر و برادر است هم نیاز دارد، ما به خانواده به عنوان مرکز عواطف نگاه می‌کنیم در همین راستا تولیداتی با عنوان «دلخوشی یعنی» در فضای مجازی منتشر می‌شود.

رئیس فرهنگسرای خانواده، «چراغ خانه»، «هنرنوشت»، «رایحه زندگی» و «نوردیده» با رویکرد پایدارسازی و قوام‌بخشی به روابط عاطفی و خانوادگی را از دیگر برنامه‌های این فرهنگسرا به مناسبت روز خانواده عنوان کرد.

شهروندان برای بهره‌مندی از برنامه‌های فرهنگسرای خانواده می‌توانند به صفحه‌های این فرهنگسرا در فضای مجازی به نشانی Farhangsara_khanevade@ و Ketabkhanekhanevade@ مراجعه کنند.

از سال ۱۳۸۶روز ۲۵ ذیحجه به عنوان روز خانواده و تکریم بازنشستگان در تقویم رسمی کشور درج شده است؛ علت انتخاب این روز شأن نزول آیه «هل اتی» در سوره دهر که راجع به خانواده و استحکام پایه‌های آن است، عنوان شده است. این سوره در شأن اهل بیت پیامبر(ص) است و به همین مناسبت از سوی شورای فرهنگ عمومی همراه با تکریم بازنشستگان روز خانواده نیز نامگذاری شده است. ‌

۵۰۰ هزار سالمند تهرانی کارت منزلت دریافت کردند

ارائه کارت منزلت اقدام حمایتی برای ارج‌نهادن به سالمندان و تکریم آنان است که از سال‌ها پیش آغاز شده است. سالمندان بالاتر از ۶۵ سال برای دریافت خدمات حمل و نقل، تفریحی، ورزشی و فرهنگی رایگان از نهادهای زیرمجموعه شهرداری تهران باید کارت منزلت دریافت کنند.

فرهنگسرای امید براساس ماموریت کاری و رسالت خود در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران که برنامه‌ریزی و تدارک ویژه برنامه‌های فرهنگی برای سالمندان است، متولی توزیع کارت منزلت و رسیدگی به امور مرتبط با این خدمات است. این مرکز فرهنگی از سال‌ها پیش متولی این کار بوده و حدود ۵۰۰ هزار عضو سالمند دارد.

مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۳ با اشاره به خدمات فرهنگسرای امید برای سالمندان گفت: این فرهنگسرا از سال ۱۳۸۳ به عنوان پایگاه اصلی توزیع کارت منزلت و رسیدگی به امور مرتبط با سالمندان فعالیت می‌کند. سالمندان می‌توانند با مراجعه به نشانی https://manzelat.farhangihonari.ir/ برای دریافت کارت منزلت ثبت‌نام کنند و این مرکز برای پیگیری کارهای آنان اقدام می‌کند.

پروانه دوستی با اشاره به خدماتی که به واسطه کارت منزلت به سالمندان ارائه می‌شود، افزود: علاوه بر خدمات حمل و نقل که توسط مترو و اتوبوس به سالمندان ارائه می‌شود، آنان می‌توانند با کارت منزلت از خدمات فرهنگی، تفریحی، کلاس‌های آموزشی، کتابخانه، نگارخانه و... مناطق ۲۲گانه شهر تهران به صورت رایگان بهره‌مند شوند.

رئیس فرهنگسرای امید بیان کرد: این فرهنگسرا تلاش دارد تا فرآیند دریافت کارت منزلت برای سالمندان را تسهیل کرده و خدمات فرهنگی تفریحی با آن را روز به روز گسترش دهد.

دوستی با اشاره به دیگر برنامه‌های فرهنگسرای امید برای سالمندان گفت: این فرهنگسرا با تاسیس کانون‌هایی که توسط خود سالمندان اداره می‌شود، ویژه‌برنامه‌های فرهنگی و هنری مختلفی را برای سالمندان برگزار می‌کند. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به گروه سرود، گروه کر، نقاشی و... اشاره کرد.

اعلام فراخوان دومین جشنواره عکس «پلاک ۱۱۰»

فرهنگسرای گلستان فراخوان دومین جشنواره عکس «پلاک ۱۱۰» را با موضوع عکاسی از سردرهایی با مضامین و نام امام علی(ع) اعلام کرد.

مدیر فرهنگی هنری منطقه هشت اظهارداشت: جشنواره «پلاک ۱۱۰» با موضوع عکاسی از «سردرهایی با مضامین امیرالمؤمنین علی(ع)» با هدف ارج نهادن به هنر معماری، تاکید بر قرابت اعتقادی ایرانیان با باورهای مذهبی به اسماء متبرک معصومین(ع)، استفاده از الگوهای مذهبی در معماری شهری، شناسایی و معرفی نقش سردرها در معماری ایرانی اسلامی شهرها، معرفی سردرها در زیبایی بصری و معنوی شهرها و ارائه الگوی مناسب برای طراحی سردر با مفاهیم عمیق دینی در ابنیه فعلی شهرها برگزار می‌شود.

سعید رنجبریان گفت: حضور همه علاقه‌مندان در این جشنواره آزاد است و شرکت‌کنندگان تا دوم آبان مهلت دارند حداکثر پنج عکس سیاه و سفید یا رنگی به صورت پانوراما و تکنیک HDR از طریق نشانی اینترنتی https://pelak۱۱۰.farhangsara.ir/ به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

وی افزود: داوری آثار ۱۵ آبان با حضور داوران جشنواره افشین بختیار، کامران شریفی، امیرعلی جوادیان، سیدعلیرضا قهاری و محمدمهدی تدین انجام خواهد شد.

رئیس فرهنگسرای گلستان بیان کرد: به نفر اول لوح تقدیر به همراه ۵۰ میلیون ریال جایزه نقدی، نفر دوم لوح تقدیر و ۴۰ میلیون ریال جایزه نقدی و نفر سوم لوح تقدیر و ۳۰ میلیون ریال جایزه نقدی و به ۱۴ نفر از برگزیدگان جوایزی به مبلغ ۵ میلیون ریال اهدا خواهد شد.

رنجبریان گفت: دومین جشنواره عکس «پلاک ۱۱۰» با مشارکت انجمن ملی عکاسان جوان، واحد هنر جهاد دانشگاهی، موزه عکسخانه شهر، کانون فیلم و عکس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، مرکز آموزش‌های هنری و سینمایی دارالفنون، انجمن مفاخر معماری ایران و شهرداری منطقه هشت برگزار خواهد شد.

مدیر فرهنگی هنری منطقه هشت افزود: عکس‌های ترکیبی و تغییریافته به نحوی که در جنبه استنادی آنها خلل ایجاد شود نظیر اصلاح رنگ و برش عکس از مرحله داوری حذف می‌شود. همچنین به تمامی هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه و کتاب جشنواره راه یابد، گواهی شرکت اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر با دبیرخانه جشنواره در فرهنگسرای گلستان به شماره تلفن ۷۷۸۴۸۸۸۸ تماس بگیرند.

برچسب‌ها عکاسی سالمندان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران خانواده فرهنگسرای گلستان فرهنگسرای امید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عکاسی سالمندان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران عکاسی سالمندان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران خانواده فرهنگسرای گلستان فرهنگسرای امید سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فرهنگسرای خانواده فرهنگسرای گلستان فرهنگسرای امید رئیس فرهنگسرای برای سالمندان منتشر می شود روز خانواده میلیون ریال کارت منزلت برنامه ها خواهد شد پلاک ۱۱۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۴۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند

«در آینده نزدیک تعداد دختران تحصیلکرده دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیلکرده خواهد بود»؛ خبری که بخصوص در زمان کنکور امسال بسیار در محافل پیچید و هر کسی از ظن خود درباره آن اظهار نظر کرد، برخی از رشد فرهنگ در جامعه خبر دادند و برخی هشدار نامتوازن شدن آموزش عالی و نامتناسب بودن ازدواج های آینده را مطرح کردند.

از مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب که در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند تنها ۳۷ درصد مرد هستند و وزیر علوم علت را در این می داند که آقایان برخلاف خانم‌ها مکلف هستند که دو سال خدمت سربازی هم بگذرانند اما خانم‌ها این وظیفه را ندارند بنابراین تعداد دفعاتی که می توانند در آزمون شرکت کنند بیشتر است.

زلفی گل مسأله اشتغال را هم به عنوان یکی از دلایل پیشتازی خانم ها در کنکور مطرح می کند که البته بیشتر کارشناسان هم بر همین عقیده اند؛ همانطور که سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز مهم تر بودن بحث اشتغال برای آقایان را مطرح کرده و عدم رغبت آقایان به شرکت در کنکور را در توسعه فرهنگ مهارت محوری و اشتغال محوری می داند.

جدا از اینکه علت بیشتر بودن خانم ها در آزمون سراسری چه بوده است برخی کارشناسان به عوارض این موضوع می پردازند، همانطور که مهدی گلشنی استاد دانشگاه نیز این مسأله را سبب ایجاد تبعات اجتماعی در آینده می داند و عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز می گوید که با این آمار در چند سال آینده میان خانم ها و آقایان اختلاف سطح تحصیلات خواهیم داشت و در این صورت ازدواج ها به مشکل می خورد و نظام خانواده نیز آسیب می بیند.

نسیم یزدانی مشاور خانواده علاوه بر اینکه بر امتیازات تحصیلات خانم ها در جامعه تأکید دارد و این موضوع را سبب رشد جامعه می داند، عوارض آن را بخصوص برای بنیان خانواده هم مطرح می کند.

یزدانی معتقد است: هرچه خانم ها به عنوان مادران جامعه فرهیخته تر و تحصیلکرده تر باشند می توانیم امیدوار باشیم که رشد فرهنگی در جامعه اتفاق می افتد اما به هر حال ما در مسأله ازدواج به حفظ کفویت توجه داریم یعنی اگر این رشد علمی همزمان برای آقایان هم رخ ندهد اختلاف نظر ایجاد می کند، از طرفی مشاغل بهتر و درآمد بیشتر برای فرد تحصیلکرده تر است.

وی سه راهکار را برای جلوگیری از عدم توازن در آموزش عالی و همچنین خانواده های آینده مطرح می کند و می گوید: ایجاد شرایطی برای تحصیل در کنار اشتغال برای آقایان، مهارت آموزی به آقایان به جای مدرک گرایی و فرهنگ سازی می تواند راهکار حل مشکلات ناشی از توازن تحصیلات زن و مرد در جامعه باشد.

یزدانی اعتقاد دارد: لازم نیست همه به دانشگاه بروند اما همه باید مهارت های ارتباطی را آموزش ببینند که اگر آقایی دارای تحصیلات پایین تری از همسرش است توانایی کافی در هم صحبتی و درک همسر داشته باشد.

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی هم بر این عقیده است که حتما باید شورای خانواده و زنان شورا بررسی کند که آیا پیشتازی بانوان در رشته‌های مختلف در کل به نفع نظام خانواده و نظام‌های اجتماعی کشور است یا اینکه باید تعدیل و عدالت آموزشی باشد که گرفتار افراط و تفریط نشویم.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مراسم گرامیداشت عملیات بازی‌دراز در هفته جاری برگزار می‌شود
  • آیین گرامیداشت مقام پیشوای ششم شیعیان در شیراز برگزار شد
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
  • برگزاری یادواره شهدا در بوکان